COMPACT VÄRIVOIDE COCO

32,00 €
sis. alv

KOMPAKTI VÄRIVOIDE

Colosé Compact fond de teint Coco 4,5g

Colosé Kompakti värivoide tasoittaa kauniisti ja luonnollisesti ihon kirjavuutta ja epätasaisuutta esim. couperosaiholla.  Pehmeä koostumus sulautuu hetkessä ihoon ja näyttää luonnolliselta.  Koostumus suojaa ihoa kuivumiselta.  Sisältää UVA - ja UVB -filtterit.  Ei tuki ihohuokosia.  Sopii erinomaisesti kasvojen varjostuksiin ja korostuksiin.

Pakkauksessa peili ja levitykseen meikkisieni.  Voidaan levittää myös sormin tai siveltimellä.

Määrä
In Stock

Ostaminen on mahdollista vain asiakastunnuksilla.
Katso Colosé-tuotteiden jälleenmyyjät.

Meikkivoide luonnolliseen ehostukseen

Kompakti meikkivoide on hengittävä,  kestävä ja suojaava pohjustustuote myös herkälle iholle.  Koostumus suojaa ihoa kosteuden menetykseltä ja päivän mukanaan tuomilta epäpuhtauksilta.  Se on helppo levittää joko sienellä,  siveltimellä tai sormin.  Hyvin ohut kerros riittää tasoittamaan ihon kirjavuutta kuten myös ihossa olevaa epätasaisuutta.  Pehmeä koostumus sulautuu hetkessä ihoon ja tekee lopputuloksesta luonnollisen.  Helposti levittyvä meikkivoide ei kiillä eikä tee myöskään kuivan näköistä lopputulosta.

  • Sisältää hoitavaa auringonkukkaöljyä ja oliivipohjaista skvalaania,  mikä tekee tuotteesta hyvin ihoon sulautuvan sekä kevyen.
  • Karnaubavaha suojaa ihon omaa kosteustasapainoa ja pehmentää.
  • E vitamiini ehkäisee vapaiden radikaalien vaikutusta iholla. Iho tuntuu raikkaalta.
  • UVA - ja UVB - filtterit suojaavat ihoa säteiden aiheuttamilta pigmenttimuutoksilta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta.
Colosé
12230

Tuotetiedot

Size
4,5g
Ihotyyppi
Kaikille ihotyypeille

ISOPROPYL MYRISTATE  -  PARAFFINUM LIQUIDUM  -  COPERNICIA CERIFERA WAX  -

OCTOXYNOL-5 - SQUALANE  -  MONTAN ACID WAX  -  POLYETHYLENE  -

CETEARYL ETHYLHEXANOATE  -  LANOLIN OIL  -  TOCOPHEROL  -  HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL  -

PARFUM  -  EUGENOL  -  ISOEUGENOL  -  CI 77891 -   CI 77491  -

CI 77492  -  CI 77499

Karnaubavaha

Auringonkukkaöljy

Skvalaani - Oliivi

E vitamiini

UVA ja UVB - filtterit

Käyttö

Ota pieni määrä meikkivoidetta kuivaan meikkisiveltimeen tai - sieneen.  Aloita levitys kasvojen keskeltä ja levitä voide kevyin vedoin tai pyörittele siveltimellä se ihoon.  Meikkisienen kulmien avulla voit käsitellä esim.  nenänpielet,  jolloin lopputulos on tasainen.  Muista pestä sivellin ja meikkisieni säännöllisesti.  Pakkauksessa peili ja levitykseen meikkisieni

Vinkki Sopii erinomaisesti luonnollisten korostusten ja varjostusten tekemiseen.  Tuote levittyy ja on helppo ”muotoilla” myös sormin iholle.

Saatat pitää myös