DEO SPRAY ANTIBAC

17,50 €
sis. alv

DEO SPRAY ANTIBAC

Colosé Deo Spray Antibac Deodorant 100ml

Colosén raikastava spray deodorantti sopii käytettäväksi koko vartalolle,  kainaloihin ja jalkoihin.  Tekee iholle pitkäkestoisesti kuivan,  raikkaan ja puhtaan olon.  Mieto antibakteerinen koostumus ei tuki ihohuokosia.  Ponnekaasuton deo sopii kaikenikäisille,  myös nuorille ensimmäiseksi deoksi.

Määrä

Ostaminen on mahdollista vain asiakastunnuksilla.
Katso Colosé-tuotteiden jälleenmyyjät.

Ihoa raikastava spray deodorantti

Antibac deodorantti sopii kaikille ihotyypeille vähentämään epämiellyttäviä tuoksuja keholla.  Ihomme on lähes kauttaaltaan hikirauhasten peitossa.  Niiden tehtävä on säädellä kehon lämpötilaa ja viilentää kehoa.  Ihossa on suuria sekä pieniä hikirauhasia.  Pienet hikirauhaset erittävät kirkasta tuoksutonta hikeä,  joka on laimea suolojen vesiliuos.  Suuria hikirauhasia on esim.  kasvoissa,  kainaloissa sekä sukupuolielinten ympärillä.  Suuret hikirauhaset erittävät voimakastuoksuista eritettä,  joka aiheuttaa iholla olevien bakteerien kanssa epämiellyttäviä  ”hajuhaittoja”  iholle.

Deodorantit vähentävät bakteerien kasvua iholla ja hikoilusta aiheutuvaa pahaa hajua.  Antibac spray deodorantti on tehokas ratkaisu ihon hajuhaittojen vähentämiseen.  Ponnekaasuton deo suihke on luontoystävällinen eikä se tuhoa otsoonikerrosta.

  • Koostumus sisältää denaturoitua alkoholia sekä Myristamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphatea,  jotka ovat tehoavia ja turvallisia antibakteerisia ainesosia. 

Colosé
17540

Tuotetiedot

Koko
100ml
Ihotyyppi
Kaikille ihotyypeille

ALCOHOL DENAT  -  AQUA  - 

MYRISTAMIDOPROPYL PG-DIMONIUM CHLORIDE PHOSPHATE  -  PARFUM

Denaturoitu alkoholi

Myristamidopropyl PG - Dimonium Chloride Phosphate

Käyttö

Käytä Deo Spray Antibacia puhtaalle ja pestylle iholle aina tarvittaessa,  mutta suosittelemme käyttämään sitä aamuisin peseytymisen tai suihkun jälkeen.  Suihkuta huolellisesti halutuille alueille. 
Sopii hyvin myös jalkojen hygienian ylläpitämiseen,  koska jaloissa esiintyy myös suurten hikirauhasten aiheuttamaa hikoilua ja epämiellyttäviä tuoksuja.

Saatat pitää myös